Miért járnak a férfiak prostituáltakhoz?

Egyes becslések szerint a férfiak több mint hetven százaléka járt már prostituáltakhoz.

 

A visszajáró vendégek aránya ennél jóval kisebb, mindössze tíz százalék. Sokszor előfordul, hogy a tinédzser fiúk szégyellik szüzességüket, ezért egy profi segítségét kérik; születésnapokon vagy házasság előtt pedig a haverok gyakran vásárolnak ajándékba nőket, hogy beteljesítsék barátjuk álmait.

Két típusa van a férfimotivációnak:

Az egyik csak szexet akar, most, azonnal, kérdés nélkül, másik típusnak többre van szüksége a szexnél.

1. típus: a puszta élvezetért

Ez a típus csupán a puszta élvezet miatt választja az örömlányokat. Azokon a férfiakon, akiknek a motivációja az általuk preferált szex megszerzése körül forog, könnyen segíthet otthon a partner is, feltéve, ha van ilyen.
Sok férfi számára óriási kísértést jelent a prostiknál az a megoldás, miszerint nem kell a női lelket ápolni, illetve az előjátékkal bíbelődni. A férfi ebben az esetben hódolhat a saját egójának, hiszen a szexuális érintkezés csupán az ő kielégülése körül forog. Nem kell odafigyelnie a partnerére, csak arra, hogy ő élvezzen: akkor és úgy, ahogy akarja.
Ebben az esetben könnyedén kérhet a pénzéért olyan szolgáltatást, amelyre régóta vágyott, vagy amiről fantáziált. Játszhat szerepjátékot, kérheti ejakulációjának ”megtekintését” mindenféle formában, hódolhat az anális szex örömeinek, vagy akár választhatja a lekötözést. A prostiknál nincsenek szabályok, vagy ha vannak, azokat általában a férfi állítja fel: lehet ő a domináns, és saját kénye kedve szerint irányíthatja a dolgokat.

Ha van partner, és mégis. . .

A partnerrel rendelkező férfiak sokszor az

« Miért hazudnak a férfiak?
Férfiak és a fogamzásgátlás »