Kerüli szexet!Miért?

Miért kerüli a szexet?

Miért mond nemet a nő a szexre? “Jajj ne most, drágám, fáj a fejem!” Ismerősen hangzik? Az alábbiakban megfejtjük miért kerüli a szexet, mi lehet ennek az oka és hogy mit tehetsz:

A lelki oldal:

Először is, fontos, hogy megértsd, hogy a nők többsége – természetesen nem mindenki, nem minden esetben, de ez a tendencia – anatómiailag és hormonálisan is úgy lett megkonstruálva, hogy számukra a lelki tényezők fontosabbak szex esetén, mint a fiúknál. Gondolj bele, tök egyszerű, miért: a nők nemi szerve belül van, eleve több bizalom kell a beengedéshez, mint a hódításhoz, behatoláshoz, irányításhoz.
Ráadásul a nő orgazmusa nem magától értetődő, ami ingerlés hatására előbb-utóbb létrejön, hanem esetleges: vagy van, vagy nincs, de attól még az aktus lehetséges.

Persze a nők is élvezik a szexet, de evolúciósan úgy lettek megkonstruálva, hogy fel kell fedezniük saját szexualitásukat, mielőtt fejest tudnának ugrani az élvezetekbe.

Mit lehet tenni?

Nyugi, mindez nem azt jelenti, hogy a nők nem élvezik a szexet éppúgy, mint a férfiak: természetesen úgy lettünk megkonstruálva, hogy a testiség élvezetes legyen. Egyszerűen fogadd el, hogy a nők többségének esetében a bizalom, a kötődés, a szeretet, a szerelem statisztikailag magasabb arányban fontos, mint a pasiknál.

Légy türelmes, hagyd, hogy mindezek kialakuljanak: ha sikerült elvarázsolnod a csajodat a figyelmességeddel és a türelmeddel, nyert ügyed van, szinte garantált, hogy a szexet is nagyon fogja élvezni. Különösen igaz ez, ha egy fiatal, tapasztalatlan lánynál próbálkozol, akinek még saját szexualitását is fel kell fedeznie.

A testi oldal

Tételezzük fel, hogy a csajod már nem szűz, ismeri testét, mélyen szerelmes beléd, kapcsolatotok kiegyensúlyozott, ennek ellenére mégsem támad le túl gyakran, sőt: a te közeledésedet is elutasítja olykor (igen, ez nagyon rossz érzés tud lenni, megértünk). Mi lehet ennek az oka?

« Nők-Szexhoroszkóp
Az édesség káros hatása a férfiakra »