Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Elcsábították a Télapót! Te kivel töltöd a Karácsonyt? :) Karácsonyi Csábítási Tipp Neked!

Használd ki a Karácsonyi tömeget. Ilyenkor lehet a legjobban csábítani! Sokan utálnak ilyenkor az utcára menni, de Te ne tartozz közéjük! A FEROMON X Parfüm még ilyen helyzetben is tud csábítani! Sőt! Mutatunk egy tippet, amivel a Parfüm használatakor garantált a siker!

Sok jó ember kishelyen is elfér - szokták mondani. Akkor miért ne használjuk ki a karácsonyi tömeget, hogy elcsábítsunk valakit és ne töltsük egyedül az ünnepeket? Olyan helyeket kell találnunk, ahol az emberek sokan vannak egy helyen, így megadni az esélyt a FEROMON X Parfümnek, hogy bevethesse magát, és magunknak, hogy végre boldogok legyünk.

Mik ezek a helyek? Például:
- Bevásárlóközpontok
- Szupermarketek
- Karácsonyi vásárok
- Tömegközlekedés

Néhány tipp a csábításra a bevásárlóközpontban:

Szólítsd meg a kiszemelted egy bolt keresésével kapcsolatban. Ha tudja merre van, akkor kérd meg, hogy kísérjen el, s közben tudsz vele beszélgetni. Ha nem tudja merre van, akkor kérd meg, hogy segítsen megkeresni. Miután közösen megtaláltátok az üzletet, kérdezd meg tőle, hogy segítene-e választani valamit a boltban, majd mikor végeztetek cserébe hívd meg egy cappuccino-ra. Ne felejtsd el magadra fújni a kedvenc FEROMON X parfümöd, hogy biztosan levedd a lábáról a kiszemeltedet!

Próbáld ki ezt a tippet, garantáltan nem fogsz csalódni! Ha netán nem lenne FEROMON X Parfümöd, akkor rendelj most, csak 4.400 Ft, ingyen szállítás másnapra, hogy ne maradj le semmiről.

Rendelni egyszerűen, 1 perc alatt, regisztrálás nélkül tudsz!