Így hálózd be a pasikat

Hogyan hódítsd meg a pasikat, könnyen gyorsan egyszerűen? Mire figyelj, oda, ha nem akarsz nyomulós lenni az első találkozás után.

Íratlan szabályok:

A párkapcsolat felé vezető első lépések a legnehezebbek. Kerüld el a csalódást! A pesszimisták azt vallják, normális férfi nincs, vagy legalábbis mind foglalt. Az optimistábbak addig még eljutnak, hogy, ha páros verzióban létezik, egyszer facérnak is kellett lennie, csak éppen nem nekik sikerült meghódítani.

A hozzáállás sokat számít, azonban a párkereső nőknek – és valljuk be, a facér férfiaknak szintúgy – számos csalódással kell szembenézniük.

Ha hajlamos vagy magad beleélni a dolgokba, de azok többnyire mindig rosszul végződnek, érdemes sorra venned néhány aranyszabályt:
– Bejössz neki?
– Komolyan gondolja?
– Hozzád illik?

Figyelj a számokra, és könnyen megtudhatod!

A 72 órás szabály:

Ha felkeltetted egy pasi érdeklődését, és bejöttök egymásnak, valószínűleg rövid úton eljuttok a telefonszámcseréig. Természetesen előfordulnak olyan bosszantó esték is, amikor az ígéretes beszélgetés a buli végeztével, egy röpke búcsúval zárul, és hazaérve még legalább tíz percig értetlenül bosszankodsz, hogy miért nem kérte el a számodat, ha az egész estét végig flörtöltétek. Hidd el, mindez még a nem vagy

 

« Női viselkedések – Amitől a férfi menekül
Férfi képző OKJ Szakképzés »