Hova tűntek a normális Férfiak?

Vajon hova tűntek a normális férfiak?

Ezzel a kérdéssel szinte minden héten telenyavalyogja az internetet egy-egy  blogger p*csa.Azóta se értik hova tüntek a normális férfiak… Most épp ott tart a hiszti, hogy már a lányoknak kell a szórakozóhelyeken kezdeményezni az ismerkedést. Kizökkent a világ, a normális Férfiak már nem úgy Férfiak, ahogy azt eddig a nők megszokhatták tőlünk.

A modern Férfi bolond lenne elkötelezni magát egy hosszú távú kapcsolatban. Hallani sem akarnak arról, hogy egy nő mellett megállapodjanak. A családalapítást az okosabbja kitolja a harmincas, negyvenes éveire, ha akarnak még egyáltalán családot, vagy utódokat.
Az elmúlt évtizedekben a nők annyit küzdöttek az egyenjogúságukért, a nemi szerepek “fejlődéséért”, hogy a Férfiaknak elege lett belőlük. Hiszitek vagy sem, a feminizmust okolhatjátok egyedül azért, hogy nem találtok magatoknak egy “normális” Férfit sem.

A feministák lerombolták a család intézményét:

Az elmúlt évtizedekben megfigyelhettük a feministák előretörését, az internet még hozzá is segítette őket, hogy a rendkívül káros ideológiájukat elterjeszthessék. Egy átlagos napon 2-3 Férfiellenes cikk jelenik meg, legutóbb például megtudhattuk, hogy a kísérleti egerek félnek a Férfi kutatóktól. Reméljük, az lesz a hatása, hogy innentől majd csak nőket engednek be a laboratóriumokba.
Korábban a család vezetője, a családfő a Férfi volt, a nők pedig a háztartást vezették. Aztán jöttek a feministák, és pár év alatt meggyőzték a nőket arról, hogy ők simán megbirkóznak ezzel a feladattal egyedül is, nincs szükség a Férfira. Elhitették velük, hogy a karrierjük fontosabb, mint a család,  a szülni meg majd ráérnek negyven felett, természetesen egyedülálló anyukaként, mert a Férfi amúgy is csak egy bántalmazó, akit jobb lesz minél távolabb tartani a gyerektől.

Napjainkban:

Mára már a negyvenes éveiket tapossák azok a Férfiak, akiket a családi pótlék 1966-os bevezetése után az anyjuk egyedül, apa nélkül nevelt fel. Ezek a Férfiak látták, ahogy az anyjuk elszakítja őket az édesapjuktól, ahogy kiebrudalják az apjukat a közös lakásból, ahogy tartásdíj fizetésére kényszerítették őket és ezt bizony egy életen át sem fogják elfelejteni. Ahogy múlik az idő,

« Miért jó szinglinek lenni?
Amit a férfiak a nőkben keresnek! »