Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Gondolkozz, mielőtt szakítanál!

Gondolkozz, mielőtt szakítanál!

Mi van, ha már úgy érezzük, nem megy, nem működik tovább? Vagy, egy olyan probléma merül fel, ami megoldhatatlannak tűnik? Vagy, a szerelem múlt már el? Ha ezek a kérdések felmerülnek bennünk, ami biztos: egy rögös, fájdalmas út előtt állunk. Mit tehetünk ilyenkor? Megpróbáljuk legjobb tudásuk szerint megfejteni a baj okát, majd orvosolni. De mi van, ha ez nem is olyan egyszerű: „csak a szakítás lehet a megoldás?”
 

Feromon Parfüm-gondolkozz-mielott-szakitanal

Mindenki a magyarázatot keresi: Miért? – teszik fel legtöbben a kérdést. Hogyan juthattunk el eddig? Mit ronthattunk el? Mert, ugye – hangsúlyozom – két ember hibáiról beszélünk, sosem egyéről! Ha, már ennél a kérdésnél tartunk, bizony mérlegelnünk kell! Mik azok az eget-rengető galibák, a bonyodalom forrása? Szeretjük-e még párunkat, a tőlünk telhető legjobban? Becsüljük-e kellőképpen? Megadjuk-e neki, az őt megillető tiszteletet? És még sorolhatnám a témaköröket, amin ilyenkor – habár nehezen is – át kell rágódnunk magunkat.

Vannak olyan gondok, amelyeket bárhogy is akarnánk, sem tudjuk megoldani. Jelek, amikből érezhetjük, eljött a szakítás ideje:
– Elmúlt a legfontosabb érzelem: a szerelem. Azt mondják, hogy ha a szerelem el is múlik, van egyfajta szeretet, ami épp elég mély és erős ahhoz, hogy összetartsa a párokat. Sokan többre tartják ezt a szeretetet, mint a szerelmet. Úgy gondolják, ez már egy magasabb szint. De, ugye nem mindegy, hogy a szeretetnek ez a változata, mire elég? Fent tudja-e tartani a vonzalmat, a kitartást, hűséget, kompromisszumot, és nem utolsó sorban egy kapcsolat egyik elengedhetetlen elemét: a bizalmat?!

– Az egyik legfájóbb témát sem hagyhatom ki a sorból: a mai világban nagyon „népszerűnek” számít a megcsalás. A hűség a kapcsolat egyik alapköve, a hűtlenség, pedig pont elég indok a szakításra. Így hát gondolkozzunk el, megéri-e félrelépni?!
– Más irányba indulnak el a felek: más-más értékrendet képviselnek, ami hosszútávon sok veszekedéshez vezethet. Például: a nő inkább karriert épít, mindezek mellett, inkább a párjának szenteli az idejét, míg a férfi – esetleg, új társaságba belekerülve – a karrier, és a szerelem és a közös programok helyett inkább a pubokban, lebujokban, barátaival tölti az idejét. A végeredmény, pedig nem lesz más, mint a szakítás.

– Nem úgy működik a szex, ahogyan kellene, ahogyan elvárjuk. A romantikusok szerint az együttlét a kapcsolat lényege. De, érdemes–e úgy lenni valakivel, hogy a szeretkezés nem kap helyet? Természetesen, vannak az embernek rossz napjai, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, egészségügyi, és/ vagy más problémák miatt is. De ez az időszak sem tarthat örökké. Azonban, ha a két fél szexuális igényei és vágyai merőben eltérnek egymástól, érdemes eltöprengeni azon, hogy van-e így értelme a párkapcsolatnak?!

– Egyre gyakrabban gondolsz valaki másra, aki nem az az illető, akivel megosztod az életed és az ágyad. Ha ez a képzelgés egyre intenzívebb, érdemes elgondolkodni a jövőn. Mit akarunk valójában a 3. személytől? – Izgalmat? Szexet? Bármit is válaszolsz a kérdésre, mindig a saját helyzetedet tartsd szem előtt! Ha nem látsz esélyt arra, hogy tudtok változtatni, valószínű eljött az elválás ideje.

Ha ezeket a problémákat észlelitek, lehet hogy jobb, ha mielőbb kiszálltok. Hiszen, ha nem teszitek, csak görcsösen próbáljátok menteni a menthetetlent, nagyon csúnyán megsérülhettek mind a ketten. Bizony, ha eljön az idő – nehezen ugyan –, el kell engedni egymás kezét: hogy a helyébe valami/valaki jobb jöhessen!