Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Giorgio Armani - Aqua Di Gio* Feromon Parfüm (134)

6.990 Ft
SKU: (134f) 50ml EDP

Ha ezt az illatot választod, akkor igazi nyári hódításban lehet részed. Az illat az egzotikus tengerpartokra repíti viselőjét, ezzel együtt fülledt nyári szerelemre csábítja. Ez az érzéki illat azoknak a férfiaknak lett kifejlesztve, akik mindig megkapják, amit akarnak. A jázmin, mandarin, bergamott, neroli, sarkantyúvirág, cédrusfa, valamint a pacsuli és fehér ámbra egyvelegének köszönhetően amikor ezt parfümöt használod ellenállhatatlanná válsz a nők körében. Csábítsd el és ejtsd rabul a nőket a Giorgio Armani - Aqua Di Gio Feromon parfümmel!

..."Az én véleményem igy egy hét leforgása alatt, hogy valóban bórzasztóan tartós dolog. A párom megjegyezte hogy hmm de finom illatom van de azért nem láncolt ki az ágyunkhoz. :) Helyette kikötöztem én őt és minden szuper volt. A parfüm szuper egyébként és meg vagyok elégedve. Remélem én nyerem meg az ajándékot csak akkor légyszives vegyesen küldjétek. :)"...
Somogyi Zoltán

Ingyen SzállitásEXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 6.990 Ft!