Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Csábíts el a Nőket! Ez a Feromon X Parfüm!

Észrevetted már, hogy vannak bizonyos férfiak, akik ''csettintenek'' egyet és az összes nő a lábuk előtt hever? Észrevetted már, hogy bizonyos férfiak a nők középpontjában vannak? Előfordult már, hogy nem viseltél semmilyen parfümöt és a nők mégis azt mondták, hogy jó az illatod? Tudtad, hogy azok a nők, akik egy irodában dolgoznak, a menstruációs ciklusuk az esetek többségében összehangolódik? Valami van a levegőben, mert mindegyik helyzetben valami közös! Valami az orrunknál fogva vezet minket! Ez a valami kimondatlan és erős vegyi nyelven kommunikál felénk, az ember szinte észre sem veszi és mégis ösztönösen hat a viselkedésére. Ez a nyelv a Feromon!

A Feromon X Parfüm megadja Neked azt a pluszt, hogy azonnal a Szex nyelvén tudj kommunikálni!

A Feromonok egy jól működő kommunikációs rendszer alapjai, amiről nem beszélünk, de mégis köztünk van! A feromonok olyan vegyi anyagok, melyek hétköznapi viselkedésekre ösztönöznek bennünket, mint például az érzelem, a hangulat, a vágy és nem utolsó sorban a szexuális vonzódás. Nem látod őket, nincs szaguk vagy ízük! A feromonokat nem a szemünkkel, nem a nyelvünkkel és nem is az orrunkkal érzékeljük.

De akkor mivel? Kérdezed most jogosan. Az ember orr az orrban ''funkcióval'' van ''felszerelve''. Az orrunkban helyezkedik el egy másik szerv; a VNO. Ezt a lenti képen szemléltetjük is Neked.

FM - VNO - FEROMON

Hányszor láttál már nem épp adoniszi külsejű férfiakat bomba nőkkel a karjukon? Ugye mindig megkérdezed magadtól, hogy neki hogyan sikerülhetett, amíg Neked nem? A nők nem a sárm és a nagy duma alapján döntik el, hogy kivel bújnak ágyba, hanem vonzódás alapján döntenek. Ösztönösen reagálnak a feromonokra és ezután hozzák meg döntésüket. Akár már az első 3 másodpercben eldőlhet, hogy a nő ágyba bújik-e majd Veled, avagy sem!

Ebben segít a FEROMON X PARFÜM!

Vannak számtalan tanulmányok a feromon hatásairól az emberekre nézve és talán még több ellenőrzött kísérlet is ennek alátámasztására. De hogy csak egyet említsünk; azok a férfiak, akik feromon parfümöt használtak átlagban 7 nővel szeretkeztek többel az adott hónapban, mint azok, akik csak sima parfümöt használtak. Azt is megfigyelték, hogy azok a férfiak, akik használták a feromon parfümöt több pillantást, flörtöt és érintést kaptak, mint társaik. Észrevették, hogy a Szex Feromonok erős vágyat váltanak ki a nőkből a szexuális érintkezésre. Tudományos felfedezések bizonyítják, hogy a V1RL1 génben, ami a szexualitásért felelős nagy szerepet játszik a feromon.

SZEX FEROMON X PARFÜM

Szexuálisan fogékonyak a nők! ..de hogyan?

Nekünk is vannak saját feromonjaink, de ezek az evolúció, az öltözködés és tisztálkodás során már-már alig érzékelhetőek. De hát, hogyan is lennének érzékelhetőek, ha testünk 80%-át ruha fedi és mindenféle szappannal és samponnal elnyomjuk ezeket a természetes vegyi anyagokat. Ez most nem azt jelenti, hogy ezek után ne tisztálkodjuk, vagy netán járjunk meztelenül. Nem. Ahogy a világ fejlődik, úgy a csábítás tudománya is egyre fejlettebbé válik!

Éppen ezért hoztuk el Neked a Feromon X Parfümöt, ami ultra erős Szex Feromont tartalmaz, hogy bármikor tudj csábítani, amikor csak szeretnél!

A Feromon X Parfüm pontosan tartalmazza azt az ultra erős arányt, amire szükséged lehet, hogy elcsábítsd a nőket! Amint a nők közelébe mész, úgy fognak Rád tekinteni, mint a domináns alfa hímre, akit azonnal meg kell kapniuk. Azonnali kémiai vonzódás alakul ki a nőkben irántad!

A még tökéletesebb hatás érdekében a Feromon X Parfümök több féle illatban is kaphatóak, hogy az egyéniségednek megfelelően tudj csábítani. Hamar észreveszed majd, hogy több pillantást, bókot, flörtöt és telefonszámot kapsz majd a Feromon X Parfüm használata során. A nők nem tudnak majd ellenállni Neked! Jól érzik majd magukat a társaságodban és nem akarnak majd elengedni. Azonnal felkelted a nők érdeklődését és ezt Te is észreveszed majd!

Vezesd a Nőket az orruknál fogva az ultra erős Feromon X Parfümmel! Rendelj Most!

A Feromon X Parfüm tartalmazza a pontos, ultra erős Szex Feromon arányt, biztosítva, hogy a nők ne tudjanak Neked ellenállni! A Feromon X Parfüm használata során Te leszel a nők számára a domináns alfa hím, akit ez idáig kerestek. Az alfa hímet a nők védelme és az erős szaporodási gének jellemzik. BIOLÓGIAILAG a nők ellenállhatatlannak fognak érezni.

A Feromon X Parfümök a nők számára izgató illatanyagot is tartalmaznak, így a nők nem jönnek rá, hogy feromont is használsz. Titokzatosnak és izgatónak éreznek majd, közben komolyan felkelted az érdeklődésüket. Még több pillantás, mosoly, flört és végezetül még több közeledés, beszélgetés a nők felől. A Nők nem tudnak majd ellenállni Neked és szexuálisan vonzónak találnak majd a Feromon X Parfüm haszálata során, ezáltal több randit is tudsz szerezni könnyedén, mert a nők találkozni akarnak a későbbiekben is Veled. A Feromon X Parfüm nem csak nyílt ajtó abban a pillanatban az ismerkedésre, hanem kémia és a szexuális vonzalmat is teremt irántad a nő számára!

Szex Feromonok

AndrosteNONE FeromonAndrosteNONE
Dominancia. Szexuális vágy. Tisztelet.

Ezek mind jellemzőek az Androstenone -ra, más néven ''férfi'' Feromon -ra, mely azt sugallja a női nemnek, hogy viselője az alfa hím. Androstenone felelős azért, hogy a nők úgy érezzék az adott férfi a domináns jellem, így a férfi közelében lévő nők ellenállhatatlannak érzik, így hamarabb közelednek a férfihez. Az Androstenone erős Szex Feromon, ezáltal felkelti a nőkben a szexuális vágyat a férfi iránt. Mivel az Androstenone az alfa hím érzetét kelti a nőkben, így nagyobb tiszteletnek és figyelemnek örvendhet a parfüm használója. Következésképpen az emberek jobban bánnak a viselőjével, több méltóság és udvariasság figyelhető meg, mint egyébként.

 

AndrosteNOL FeromonAndrosteNOL
Rendben. Már felkeltetted a nők érdeklődését, de most mi van?

A nők is, úgy mint a férfiak idegesek, amikor közeledniük kell a másik nemhez. Még egy egyszerű ''Szia''-t is a nők nagyon nehezen kezdeményeznek az alfa hím érzet miatt, így szükség van egy ''jégtörő'' megoldásra, hogy a nő ne csak érezze, hogy a Feromon viselője az alfa hím a számára, hanem közeledni is merjen hozzá. Itt kap nagy szerepet az Androstenol, amely mind az alfa- és béta-izomerek, képességét magában foglalja, ezáltal a férfi barátságosabbnak és megközelíthetőbbnek tűnik. Az Androstenol lehetővé teszi a beszélgetést és azt az érzetet kelti, hogy a férfi gondoskodó, s romantikus a nő számára. Ezek az érzések általában hosszú időt vesznek igénybe két ember között, az Androstenol megkönnyíti a folyamatot. Ha jobban megfigyeljük, akkor észrevehetjük, hogy ez növeli a szexuális vonzerőt. Az Androstenol a fiatalságot, a vitalitást érzékelteti és nem utolsó sorban az egészséges szexuális vonzódásért felelős.

 

AndrosteRONE FeromonAndrosteRONE
Mire jó?

Nők úgy vélekednek a férfiasság fogalmáról, hogy a férfiben legyen dominancia, a nő biztonságban érezze magát mellette, védelemet nyújtson számára és legyen magabiztos. Az Androsterone (hasonlóan az Androstenone-hoz egy erős pro-hormon; a 3-AD) azt sugallja a nőnek, hogy a fenti képességek birtokában van a férfi. Androsterone egy erős férfi feromon. Viselőjéről az együttműködés, az udvariasság és a nő iránti tisztelet érződik, melyet a nők nagy része keres. Az alfa-Androstenol feromonról azt is kimutatták, hogy felemelő hangulatba kerül a nő, így eltűnik a szorongás, ezáltal könnyebben közeledik a nő a férfihoz! A beszélgetés során percről percre egyre nagyobb szexuális vonzalmat érez a nő a férfi iránt. Az Androsterone elengedhetetlen szerepet játszik a többi feromonnal egy időben annak érdekében, hogy növelje a hatékonyságát a többi feromonnak.

 

AndrostaDIENONE  FeromonAndrostaDIENONE
Amikor a nyugodtság és az érzelmek kerülnek előtérbe, minden lehetséges.

Androstadienone úgy is ismert, mint a ''Szerelem Feromon'', mivel annak hatása a nők figyelmét, és a szociális aktivitást sugallja. Mint az Androsterone ez a feromon is ismert az emelkedő női hangulatról és mindenekelőtt csökkenti a nyugtalanságot és más negatív érzelmeket is. Azonban az új kísérletek az is kimutatták, hogy az Androstadienone hatására tovább nő a kényelem és a meghittség érzete a nő számára, amely elengedhetetlen a meghitt és intim pillanatokhoz.

 

Estratetraenol  FeromonEstratetraenol
Hatására a Nők jobban érzik magukat a társaságodban!

A nők nagyon jól reagálnak erre a feromonra! Az alfa hím érzet itt is tapasztalható. A nő úgy érzi ez az a férfi, akit mindenképp meg kell szereznie. Amikor társaságról van szó, akkor minden férfi szeretne a középpontban lenni és ez a hatalom az Estratetraenol! Az Androstadienone és az Estratetraenol feromonnal együtt a társaságodban a nők energikus és felemelő hangulatban érzik magukat, rögtön az az érzés ragadja meg őket, hogy abban a pillanatban bármi lehetséges!

 

AndrostaDIENOL  FeromonAndrostaDIENOL
Az időzített érzelem.

Fontos, hogy a nő figyelmét akár egész éjjel lekössük, így ilyenkor kap nagy szerepet az időzített Szex Feromon az Androstadienol. A cél, hogy a meghitt pillanatban is tökéletes összhangban legyetek, így amikor a többi feromon már megtette a hatását, a férfi és a nő a szexuális együttlét kellős közepén van már, az Androstadienol feromon a bőrre kerülve fejti ki hatását. Androstadienol felelős az egész estén át tartó hatás eléréséhez, ezáltal mindig készen állva a bevetésre. Androstadienol egyfajta erőteljes Szex Feromon, amit a férfiak bőre alakít át Androstadienolból Androstenol feromonná. Az este folyamán az Androstenol hatásai már kopnak le, így szükség van új Androstenol létrehozására és, hogy ne kelljen újra használni a parfümöt az Androstadienol elvégzi a munkát helyetted. Tehát, ha történetesen megtaláltad a lányt az este folyamán, akkor később sem kell aggódnod a hatás érdekében. Az éjjel nem ér véget az ismerkedéssel, az Androstadienol segít még az utolsó pillanatban is!

Már csak rajtad áll! Rendeld meg most a Feromon X Parfümöt és változtass az életeden!

Férfi Feromon Parfüm

A Feromonok beleillenek a kémiai érzékelés kategóriájába, ami hasonló a szaglás módjához. Azonban köztudott, hogy a feromonokat egy mellékes szaglószervi rendszer alapján fejlesztették ki. Az embereknél ez a rendszer a Vomeronasal rendszer. Ez a rendszer gödröcskéből áll. ami az orr alján helyezkedik el a VNO -nál, ahol a feromonok kimutathatóan speciális cellákban találhatók. Innen a neuronok jeleket küldenek a VNO gumóhoz, amely az agy egy olyan része, mely felelős az információ feldolgozásáért, továbbá ezen feromonok által kibocsátott jelek ösztönzik a válaszreakciót. A legtöbb feromon által kibocsátott jel a hypotalamusznál ér véget.

 

Hogyan használd a Feromon X Parfümöt?

Hogyan kell használni a Feromon Parfümöt

1. Nyakadra és a füleid mögé fújd. Itt melegeb és vékonyabb a bőr. Jobban érezhető az illat.
2. A ruhádra, de csak mértékkel, mert nagyon erős, tartós az illata.
Senki sem szereti, ha durva illatfelhőben úszol!
3. A csuklódra. Itt is melegebb és vékonyabb a bőr.
Ügyel rá, hogy ne 'tocsogjon' a parfüm és NE dörzsöld össze a csuklód, mert 'eltörik' és elpárolog az illat.