Férfiak és a Nőkkel való félelmeik

A férfiaknak sem mindig könnyű. Nekik is vannak érzéseik! Az alábbiakból megtudhatod:

1. Nem vagyok elég jó az ágyban?

Régen a nők legtöbbje, elvileg, a házasságkötésig megtartotta szüzességét. Ez pedig egyenes arányban állt azzal, hogy kevés tapasztalattal rendelkeztek, nem tudták eldönteni, mi a jó és mi nem a szexben. Leginkább párjuk irányítására hagyatkoztak. Ma már nincs szükség papírokra, házasságra ahhoz, hogy a nők is megtapasztalják a testiség örömeit, és komoly hálószobai gyakorlatra tegyenek szert. A szexuális szerepminták szintén arra biztatják a nőket, hogy legyenek nyitottak, és szexuális vágyaikat bátran éljék ki.

Amikor komolyabb kapcsolat mellett teszed le a voksod, addigra… olyan mély és átfogó tapasztalatokat szerzel, ami a férfit a legtöbb esetben elbizonytalanítja. Nem tudja, az ő teljesítménye vajon vetekszik-e az előző kapcsolataidban tapasztaltakkal, esetleg nem meri megkérdezni, hogy mi a jó és mi nem neked. Ha pedig őszintén kimondod, hogy egy-egy szeretkezés nem éppen úgy sikerült, ahogy eltervezted, akkor romba döntöd szexuális egóját, amit később igen nehéz lesz visszaállítanod.

TIPP:

Mindig ügyelj arra, ha valami nem jó, azt kedvesen közöld pároddal. Még viccből se tegyél negatív megjegyzéseket a férfiasságára, mert igen komoly traumákat okozhatsz az önértékelésében, ami a szexuális életeteket hosszú időre tönkreteheti. Ha visszatérő problémája van, esetleg nincs mindig merevedése, akkor szintén elkezdhet hibáztatni téged, hogy védje az egóját. Ilyen esetekben legjobb, ha ellazulsz és megpróbálod élvezni azt a részét a szeretkezésnek, amiben kifejezetten lepedőakrobata. Ha elég időt adsz neki, visszaáll a rend, és egyikőtök sem sérül.

2. Behúzhatom a strigulát?

A férfiak számára a szex a hatalom egyik legfőbb forrása, jól működő férfiasságuk bizonyítéka. A férfi számára az együttlét azt jelenti,

« A férfi erogén zónák
Férfiak és a szex »