Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Férfi Feromon X Parfüm Tapasztalatok

feromon x parfüm vélemény

Hali!

Én egy éve nyáron vettem meg először a Feromon X Parfümöt Hugo Boss-Boss illatban. Pont egy balatoni hétre készültem a haverokkal, mikor megkaptam. Gondoltam miért ne ezt használnám mialatt csajozok a Balatonon. Szinte minden este volt egy lány, akivel hazamehettem a szállásra, a haverok néztek is, ez hogy lehet, hisz azelőtt mindig elküldtek a lányok. Mikor megmutattam nekik a parfümöt nagyot röhögtek rajtam, de mikor már a harmadik este is egy másik lánnyal tértem vissza a nyaralóba, nekik meg semmi nem jött össze, elkezdték ők is használni. Azóta van egy barátnőm, akivel nyaralásunk utolsó éjszakáján jöttem össze, és egy éve együtt vagyunk. Nem csak a haverjaim szemében nőttem nagyot, de még van egy jó csajom is! Kössz Feromon X!

Üdv, Béla

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

feromon x parfüm véleményHelló Efem!

Mióta nagyot csalódtam a női nemben, azóta visszafogott lettem, nem igazán mentem bulizni, ha mégis, egy lányhoz se mertem odamenni, ők sem jöttek oda hozzám, így minden este egyedül mentem haza. Attól függetlenül, hogy csalódtam, 23 évesen azt gondoltam, hogy nem kellene elkönyvelni a nőket és egyedül lennem. Egyik haverom, aki abban az időszakban próbált belém lelket önteni, és elrángatni mindig otthonról, egy alkalommal mikor átjött hozzám azzal állított be: „hoztam neked valamit”. Meg is lepődtem, fiúk között nem túl népszerű az ajándékozás, de azért megnéztem. Egy Feromon X Parfüm volt benne, amit azt mondta, hogy a ti oldalatokról rendelte nekem. Mondta, hogy menjünk el bulizni, de előtte fújjam be vele magam. Gondoltam miért ne. Mikor odaértünk a diszkóba a haverom otthagyott, ment a barátnőjéhez, én pedig leültem a bárpulthoz. Mikor körülbelül már egy órája azon gondolkoztam, hogyan lehetek ilyen lúzer, akkor láttam meg, hogy szemben velem a bárpultnál ül egy lány, szintén egyedül, szintén elgondolkozva. Nagyon megtetszett nekem, hiszen magamra ismertem benne. Hirtelen elhatározásból odamentem hozzá, beszélgettünk, számot cseréltünk az este végén, majd másnap elhívtam randizni! Nos, a randi összejött! Már több mint két éve boldogok vagyunk, egy éve össze is költöztünk! Azóta csakis ilyen parfümöt használok, a párom nagyon szereti az illatát. Ajánlom minden magányos haveromnak!
„A parfüm nagyon jó és a könyv is! Ajánlani foglak benneteket a csajozó haveroknak.”
Novák Károly

„Bármikor kimozdulok itthonról, nincs olyan, hogy nem szólítanak meg a lányok. "De jó az illatod. Milyen parfümöt használt?" Szinte kényszert éreznek, hogy megérintsenek. Eszméletlen, mennyire hatásos, Nekem nagyon bejött. Köszönöm, imádlak titeket! Azt hiszem, nem ez lesz az utolsó rendelésem. Rám számíthattok. :)”
Szabó Szepesi Imre

„Üdv! Ez a cucc tényleg működik. 1 hét alatt több szemezés, több beszélgetés, több figyelem, több önbizalom, több szex ;) Köszönöm!”
Zékány Dániel

„Nagyon jó a parfüm, már az illata is nagyon vonzó a lányok/nők szerint nagyon jó ez a parfüm, amióta csak megvan ezt használom a lányok csak úgy fordulnak utánam meg köszöngetnek olyanok, akik eddig csak úgy elsétáltak előttem és most meg már ismerem majdnem mindegyiket. Köszönöm ezt a parfümöt még majd rendelni fogok!”
Horváth Gábor

„Sziasztok! A Feromon Parfümről csak jót tudok mondani! Hosszan tartó kellemes illat, csillogó női szemek. Mindenféle képen pozitív az, hogy 3-4 beszélgetés után már a nő keresi a társaságodat és teljesen meg van örülve! Itt vigyázatok mert ez csak vonzalom és itt kell eldönteni, hogy egy kalandot akartok vagy esetleg kapcsolatot! A könyvel kapcsolatba csak annyit, hogy tartalmaz jó tanácsokat amiket érdemes alkalmazni. De sajnos a női gondolkodás még így is ki számíthatatlan!”
Lajos

„Tökéletes a hatása, csak nem mindenkire!”
Nedvesi Imre

„Nagyon élvezem a hatását, sok Nő dicsér az illatom miatt! Meg vagyok vele elégedve és már "élvezem és érzem" hatását!”
Fido

„Nagyon jó, sok hölgy szerint finom az illata :)”
Péter

„A vásárlás előtt nem hittem a feromon készítményű parfümökben. Az első buli előtt megszagoltattam anyummal és kérdeztem tőle h mit gondol. Ő azt mondta h olyan különleges, csábítós. A buliba a pultnál a megszokottnál közelebb mentem egy csajhoz és vártam h mi lesz. Kis idő után azt vettem észre, hogy a csaj felállt és miután elment mellettem belesúgta fülembe, hogy jó az illatom. Utánamentem és beszélgettünk és egyből a parfümről kezdett kérdezősködni és szagolgatta a nyakamat. Eddig sok buliba vittem a parfümöt és mindig bevált :) Rengeteg sikerem volt a parfüm segítségével. Köszönöm nektek a parfüm "hatalmát" :)”
Benedek Róbert

„Hello, nekem bevált nagyon, barátnőmnek nem is említettem és teljesen oda volt érte, mindenkinek csak ajánlani tudom!”
Plébán István

„Bizonyára meglepő, de még félig van az üveg, amit igen, kb 1 hónapja rendeltem, pedig használom minden nap! Abszolút meg vagyok vele elégedve nagyon megéri az árát, illata sokáig tart és szinte tényleg azonos az illata a dior farenheit parfümével! Nekem ez még jobban is ízlik, nem annyira szúrós. Biztosan fogok még belőle rendelni, ha elfogy, és ajánlom minden ismerősömnek, mivel ilyen olcsón jó minőségű parfümöt nem lehet kapni máshol!”
Garami Gábor

„Sziasztok! Nagyon régóta ezt a parfümöt használom, és ha hiszitek, ha nem rengeteg csaj megjegyezte már, hogy milyen jó illatod van (mindjárt beléd harapok stb kifejezésekkel)Tényleg szuper és nagyon sokáig érződik az illata! Rendeljetek, mert klassz!”
Gábor

„Jó napot! A tapasztatom a következő: a könyvben leírtak számomra hasznosnak bizonyult. Amit bizonyos hölgyeken alkalmaztam és úgy vetem észre hatásos. A parfümmel kapcsolatban sokkal könnyebben ismerkedem hölgyekkel, mint azelőtt mielőtt megvettem. Tehát összegezve BEVÁLT KÖSZÖNÖM!”
Juhász István

„Véleményt nehéz írni, mert a parfüm az magáért beszél. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Hugo Boss parfüm volt amit elsőre rendeltem és az illatáról se tudtam semmit, ám nem csalódtam benne, ahogy a Giorgio Armani-ban sem. Nekem nagyon tetszik az illata, de úgy érzem a társaságomba is sokan vannak ezzel. Több lány van körülöttem és több a szemkontaktus és a beszélgetés is, ezáltal nőtt az önbizalmam is és hála a parfümnek. Az-az illat ami megfog másokat az egész nap érezhető, 8-12óra után saját magam is érzem. Örülök, hogy rátaláltam erre a parfümre, én rendszeres vásárló leszek ezután, minden illatot ki fogok próbálni. :) Ajánlani tudom mindenkinek, főleg azoknak, akik szeretnék a nők kellemes társaságát érezni :)”
József

„Hali! Tök jó illatuk van, nem tudom hogy hogyan segít, de segít! Lehet, hogy a feromon, lehet hogy nem, de a lányok szinte eszik! :D Köszi!”
Szalai József

„Nagyon markáns és megnyerő illatúak az általam megrendelt parfümök! 2 parfümöt is rendeltem. Az egyik karakteresebb (Hugo Boss - Boss), melyet romantikus vacsorakor, buliba indulás előtt, összejöveteleken, vagy csak mikor a párommal vagyok kettesben használom. Teljesen oda van az illatomtól. Nem egy csinos lány fordult már meg utánam, mikor tömegközlekedéssel utaztam. Nyilván az öltözködés, a megjelenés és nem utolsó sorban az illat is, ami felkelti az ellenkező nem figyelmét! A másik lényegesen szolidabb illat (Davidoff - Echo), melyet munkahelyen használok, szintén jó választás volt. Remekül tudok vele érvényesülni a női kollégák között. Egy harmadik parfümöt, az Adidas - Black-et szívesen kipróbálnám még. A többi illata személy szerint nem az én és párom stílusa. Nagyon tudom mindenkinek ajánlani a parfümöket! Jó választás lesz, bármelyiket is rendelitek meg!”
Horváth Tamás

„Az az igazság hogy először valóban nem hittem benne. De utána miután kipróbáltam, bevált. Kivétel nélkül minden lánynak tetszett. Köszönöm, fogok még rendelni, amint elfogy. További jó munkát.”
Boronkay Zoltán

„Nagyon tetszik az illat! Eddig 1x használtam és hát.. Jó pár lány megnézet meg közeledtek hozzám! Jó érzés :)”
Tychi János

„Sziasztok! Nagyon hasznosnak találtam a könyvet. Voltak benne ismerős dolgok, de találtam benne érdekes és megfontolandó új dolgokat, amiket igyekszek megfogadni. A könyv elolvasása után  még kedvezőbb hatásokat véltem felfedezni a csajozás terén. Tényleg jó lenne megnyerni a csomagot, kipróbáltam több parfümötöket is, de jó lenne többet is használni egyszerre (mármint minden másnap).A lányok teljesen meg lennének kergülve az illataimtól és akkor még meg sem szólalnék :) Olyan termékkel foglalkoztok aminek előnyös hatásai vannak és megfizethető. És ha látnátok néha a pillantásokat, amikor  be vagytok  fújva és látjátok a csaj szemében, hogy bejöttök neki. It's Fantastic!!!”
Balogh Gábor

„Sziasztok! Hát az én véleményem így egy hét leforgása alatt, hogy valóban borzasztóan tartós dolog. A párom megjegyezte hogy hmm de finom illatom van de azért nem láncolt ki az ágyunkhoz. :) Helyette kikötöztem én őt és minden szuper volt. A parfüm szuper egyébként és meg vagyok elégedve. Remélem én nyerem meg az ajándékot csak akkor légy szíves vegyesen küldjétek. :))”
Somogyi Zoltán

„Együtt a feromon parfüm és a könyvből tanultak igazi fegyverként, női mágnesként hatnak.”
Horváth Csaba

„Hy! Nagyon eltaláltátok a dolgot tetszik!!! Azt hiszem sokat veszek ilyet, ha nem nyerem meg az 1 évre elegendő parfümöt!”
Szalai József

„A parfümmel nagyon meg vagyok elégedve, folyamatosan fogom rendelni 1-2 havonta. Köszönettel!
Naal Alexander

„Mint azt már leírtam többször, a gátlásokra többé nincs szükség! :) A parfümnek köszönhetően ismertem meg a párom és ezért hálás köszönetem a nektek, hogy kezembe adtátok a kulcsot, mely a mennyország kapuját nyitja! :)”
Faragó Zoltán

„Sziasztok! A könyv elolvasásával megint okosabb lettem és tanultam valamit. Ami amúgy is nyilvánvaló, hogy nem elég csak a parfüm. Kell hozzá egy csipetnyi megjelenés is. A parfüm, csak elvégzi a többit. Én a Giorgio Armani parfümöt használom. Szeretem az illatát nagyon. Magabiztosságot sugároz és tetszik is az illata. 10-ből, 10 Nőnek tetszik. Szükség van egy kis csábításra, de a parfüm meg teszi a többit. Nem panaszkodom... Minden hétre jut legalább 2 hölgy.”
Győrik Gyula

„Teljesen bevált a parfüm!”
Horváth Csaba

„Nagyon meg vagyok elégedve a parfümmel és a könyvben olvasottakat is szigorúan betartottam. A hatás csodálatos. Sajnos a gazdasági vállság engem is utolért, ezért anyagilag EGYENLŐRE nem tehetem meg a vásárlást. Amint rendeződnek pénzügyeim azonnal folytatom a muff vadászatot és keresem a nagy Ő-t. Maradok tiszteletteljes  hódolójuk.”
Antal - muff vadász

„Hali! Szóval hol is kezdjem...! Egész jó már csak az illat is. A feromonról nem tudok mit mondani lehet hogy az illatra buknak a nők lehet hogy a feromonra! Hogy több nő figyelt-e fel rám? Talán egy picit! Az illat viszont tényleg tartós hajnali 2kor fújtam még egyszer és reggel 5 kor is éreztem, amikor hazaértem! Szóval így összevetve nagyot alkottatok nekem bejön !!!!! KÖSZI!”
Jocó

„Adidas Black Feromon Parfüm nagyon tetszett az illata és teljes elégedettséggel használom minden nap. Örülök, hogy rátaláltam erre a nagyszerű illatra mindenkinek tudom ajánlani és ajánlom is. Köszönöm önöknek!”
Török Zoltán

„Nagyon jó. Intenzív kellemes illatú parfüm, amit biztosan megéreznek a csajok. Több önbizalmat ad a csajozáshoz, ami már magában fél siker. A lányok ezáltal kicsit másképp néznek rám, odafigyelnek és látni rajtuk az érdeklődést.”
Szalai János

„A parfümmel nagyon meg vagyok elégedve,csak pozitív dolgokat tudok elmondani. Köszönöm az illatmintát is és a csajozási útmutatót, ami számomra nagyon hasznos és sikeres  volt. KÖSZÖNÖM!”
Szabó Norbert

„Én Aqua di Gio-t rendeltem, ami szerintem is nagyon kellemes illat. nem mondom, hogy locsolom, de azért fogy :D Viszont amikor helyzet van, észrevettem, hogy nagyon szeretnek bújni a lányok a nyakamba meg a fülemhez. meg úgy ott játszadozni, bökdösni az orrukkal, arcukkal. Szóval eddig tetszik :) Úgy tudom, a feromon csak 10-15 cm-ről hatásos, ezt azért nem árt, ha tudják azok, akik mindent a szerre tesznek fel :) A kis illatmintát még nem használtam, de igazából az is bejön! a kis csomagolás miatt bárhol elfér, ez jó. További jó munkát!”
Marci

„Tisztelt vevőszolgálat. Rendeltem önöktől egy Boss Ferromon Parfümöt. Jó benyomást keltett az illata számomra és a baráti körömben. Remélem sikerrel járok vele a kiszemelt személlyel szemben is.”
Piócza László

„Amióta a feromon parfümöt használom megnőtt a sikerem a lányoknál. A könyvben is sok érdekességet olvastam, a 3 másodperces szabályt eddig nem ismertem, de amióta használom rájöttem, mennyire fontos. A feromon parfümök hatékonysága mellett a kedvező árat is ki kell emelnem.”
Szaláczy Ákos

„Sziasztok! Hát nekem pozitív tapasztalataim vannak. Gyakorlatilag semmi mást nem kell csinálni csak beszélgetni, tehát az első lépést megtenni aztán már minden megy magától! Végül is én örülök, hogy megismerkedtem ezzel a termékkel!”
Fülöp László

„Bátran ajánlom mindenkinek a parfümöt, nagyon sokáig nem volt kapcsolatom, de rendeltem már kb 6 honapja, akkor Davidoff feromon parfümöt, most pedig a Hugo Boss illatot próbáltam ki nos a most már barátnőmnek a Davidoff tetszett de azt mesélte a Hugo Boss mindent visz és egész nap tart az illata :) Jah és az ÚJ illatmintát illetően azt mondta mindenképp legyen a repertoár része!”
Faragó Zoltán

„Nekem nagyon tetszik, hogy hosszan tartó illat és hogy könnyen megtalálhattam a jellemzése alapján a nekem valót. A barátnőmnek is nagyon tetszik. Köszönöm nektek a lehetőséget a rendelésekhez! Kívánok minden munkatársnak előre is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!”
Bóta istván

„Nekem még meg van a negyede pedig elég sokat használtam, mert a hatása elképesztő volt. Az elmúlt egy hónapban szinte folyamatosan volt csajom, szerencsére nem ugyanaz. Az önbizalmam is jelentősen megnőtt hála a parfümnek. Köszönöm.”
Márton Marcell

„Kipróbáltam a kapott illatot, nagyon kellemes. Figyelemfelkeltő a hölgyek körében, oda vonzza a pillantásokat. Kellemes aromás illat. Nagyon hasonlít egy régebben használt parfümömre.”
Kepenyes Csaba

„Sziasztok! Mióta használom a feromon parfümöt, többet beszélgetek nőkkel, több sikerem is van. Jóval több flört érkezik irányomba, ezért rendszeresen fogok rendelni.”
Nagy Dávid

„Tisztelt feromonosok. Köszönöm az oldalt, nagyon sokat segített. Sikerült kikerülnöm a társasági mélypontomból és most megint a csúcson érzem magam. Hihetetlen, de egyszerre elkezdtem érdekelni a nőket, az aki eddig észre sem vett most keresi a társaságom megszólít és ehhez hasonló. Ezek az illatok pedig még engem is rabul ejtenek.”
Magyari Jozef Stefan