Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Férfi Feromon Parfüm

Hugo Boss - Boss* Feromon Parfüm (52)

6.990 Ft

Ingyen Szállitás Ez a férfias illat nem méltatlanul kapta az év legvonzóbb Feromon Parfümje rangot. Csábító eleganciájával hihetetlen vonzerőt ad számodra. Ez az illat az örök és igazi férfi illata, aki mindent megkap, amit csak akar. A cédrusfa, az alma, valamint a bergamott adalékoknak köszönheti keleties illatát, mindez fűszerezve az érzéki fahéj, és szegfűszeg aromájával. Hatásos és garantált csábítás!

..."Az az igazság, hogy először valóban nem hittem benne. De miután kipróbálltam, bevált. Kivétel nélkül minden lánynak tetszett. Köszönöm, fogok még rendelni, amint elfogy. További jó munkát"...
Boronkay Zoltán

 

EXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral
+ Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 6.990 Ft!

Giorgio Armani - Black Code* Feromon Parfüm (64)

6.990 Ft

Válaszd ezt az illatot és a nők odalesznek érted. Elegendő, ha megfelelő ürügyet találsz a beszélgetésre. Segítségedre lesz a parfüm elegáns és érzéki illatai, mint a keleties cédrusfa és guajakfa, mandarin, ánizs, rozmaring, pézsma valamint olajfa virágainak egyesítése. Csavard az ujjaid köré a nőket a Giorgio Armani - Black Code Feromon parfümmel!

..."Mióta ezt a parfümöt használom sok nő jegyzi meg, hogy milyen kellemes az illatom és utána már sokkal könnyebb a beszélgetést folytatni! Köszi :)"...
Molnár Bálint

Ingyen Szállitás
EXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 6.990 Ft!

Giorgio Armani - Aqua Di Gio* Feromon Parfüm (134)

6.990 Ft

Ha ezt az illatot választod, akkor igazi nyári hódításban lehet részed. Az illat az egzotikus tengerpartokra repíti viselőjét, ezzel együtt fülledt nyári szerelemre csábítja. Ez az érzéki illat azoknak a férfiaknak lett kifejlesztve, akik mindig megkapják, amit akarnak. A jázmin, mandarin, bergamott, neroli, sarkantyúvirág, cédrusfa, valamint a pacsuli és fehér ámbra egyvelegének köszönhetően amikor ezt parfümöt használod ellenállhatatlanná válsz a nők körében. Csábítsd el és ejtsd rabul a nőket a Giorgio Armani - Aqua Di Gio Feromon parfümmel!

..."Az én véleményem igy egy hét leforgása alatt, hogy valóban bórzasztóan tartós dolog. A párom megjegyezte hogy hmm de finom illatom van de azért nem láncolt ki az ágyunkhoz. :) Helyette kikötöztem én őt és minden szuper volt. A parfüm szuper egyébként és meg vagyok elégedve. Remélem én nyerem meg az ajándékot csak akkor légyszives vegyesen küldjétek. :)"...
Somogyi Zoltán

Ingyen SzállitásEXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 6.990 Ft!

Christian Dior - Fahrenheit* Feromon Parfüm (56)

6.990 Ft

CSAK AKKOR VÁLASZD EZ AZ ILLATOT, HA ISMERED! MARKÁNS, NEM MEGSZOKOTT ILLAT! ELŐFORDULHAT, HOGY NEM FOG TETSZENI!

Ennek a csábító és vérpezsdítő illatnak egyik nő sem tud ellenállni! Ez a csábító és érzéki illat feledhetetlen marad minden nő számára, aki viselőjével találkozik. Ez a csábító és romantikát előidéző parfüm ciprusosan ellenállhatatlan illatát a lonc és a szantálfa kivonatnak, valamint a gyanta-cseppek és cédrus-esszenciának köszönheti. Figyelem! Ez a veszélyesen bódító parfüm mély és vadító érzéseket kelt a nőkben! Markáns illata különleges, csak akkor válaszd ezt az illatot, ha ismered.

..."Együtt a feromon parfüm és a könyvből tanultak igazi fegyverként, női mágnesként hatnak."...
Horváth Csaba

Ingyen SzállitásEXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 6.990 Ft!

Tartalom átvétel