A szabadtéri szex szabályai!

Szabadtéri szex:

Természetesen a szabadtéri szexnek is megvannak az íratlan szabályai.
7 szabály, amiket nem árt betartani, ha biztonságos és örömteli pillanatokat akarsz okozni párodnak:

1.Keressetek egy helyet, ahol senki sem lát benneteket

Vannak országok, ahol ugyan nem számít illegálisnak a szabadtéri szex, de ha valaki – akinek az érzékenységét sérti a látvány – feljelentést tesz, komoly pénzbírságot kell fizetnetek.
Ráadásul, ha egy gyerek fülel le benneteket, elképzelhető, hogy életetek végéig a pedofil szex-bűnözők listáján maradtok… Már ha nem kerültök börtönbe. Így aztán mindennél fontosabb, hogy diszkrét helyen kerüljön sor a mámorító egyesülésre, ahol nem zavarhatnak meg benneteket.

2. Legyen nálatok két pokróc is! De legalább egy mindenképp

Ha szabadtéren szeretnétek hódolni a testi örömöknek, nem szabad megfeledkezni arról, hogy a fű szúr, a homok szemcsés, a bogarak csípnek, és persze éjszaka döbbenetesen le tud hűlni a levegő.
A legokosabb ezért az, ha két pokrócot is magatokkal visztek a természetbe: az egyiket a földre terítitek, a másikkal pedig magatokat takarjátok be az aktus után.
Ha megfeledkeztek erről a szabályról, nem csak a kényelem, de az alapvető higiénia is hiányozni fog.

3. Mindig gondoskodjatok a bogarak, rovarok elleni védelemről!

Nincs kellemetlenebb annál, amikor a szúnyogok csípnek, az apró kis rovarok pedig egymás testéről kerülnek az ajkak – és szeméremajkak – közé.
Nyáron a természet minden apró négyzetmétere él, ezért fontos, hogy a megfelelő védelemről e téren is gondoskodjatok.
A spray szex esetén talán nem a legszerencsésebb (nem hiányzik, hogy a testpermetet az intim csókokkal lenyeljétek), de az elektronikus riasztók többsége ilyenkor kitűnő szolgálatot tehet.

4.A naptejről se feledkezzetek meg!

Ha a napfényes mezőn vagy a tengerparton bújtok össze, komoly esély van rá, hogy nemcsak a szenvedély perzsel fel benneteket, hanem az UV-sugárzás is.
Kivéve persze, ha gondoskodtok a megfelelő napvédelemről.Ez egyébként előjátéknak se utolsó: kenjétek be egymást a megfelelő faktorszámú naptejjel, és élvezzétek a forró bemelegítés minden másodpercét…

5.Legyen nálatok víz (és kaja)!
Szex után általában az ember megéhezik, a kiesett energiát pótolni kell valahogy, ugye.
Az étel ezzel együtt szabadon választott extra, vízre azonban mindenképpen szükségetek lesz.
Nincs szörnyűbb annál,

 

« Az édesség káros hatása a férfiakra
Mit ne mondj SOHA egy kövér nőnek?! »